WinSCP 4.2.4 Beta BUG with Permissions

Advertisement

dude
Joined:
Posts:
1

WinSCP 4.2.4 Beta BUG with Permissions

I was just trying out the new beta and noticed that the permissions were not being set properly on my server. What I discovered was that the permissions were set as defined in Preferences->Transfer->Upload options even if the "Set permissions" box is UNchecked. I have another machine running WinSCP 4.0.5 and have confirmed that this problem does not occur with that. Seems like a bug to me. In case it makes a difference, my server is running Centos 5. Thanks...

P.S. Protocol is SCP and Windows version is XP Pro SP3

Reply with quote

martin
Site Admin
martin avatar
Joined:
Posts:
27,253
Location:
Prague, Czechia

Re: WinSCP 4.2.4 Beta BUG with Permissions

Please post a full log file showing the problem.

To generate log file, enable logging, log in to your server and do the operation and only the operation that causes the error. For posting extensive logs you may use pastebin or similar application. Note that passwords and passphrases not stored in the log. You may want to remove other data you consider sensitive though, such as host names, IP addresses, account names or file names (unless they are relevant to the problem). If you do not want to post the log publicly, you may email it to me. You will find my address (if you log in) in my forum profile. Please include link back to this topic in your email. Also note in this topic that you have emailed the log.
_________________
Martin Prikryl

Reply with quote

Advertisement

You can post new topics in this forum